Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura una jornada per impulsar l’associacionisme als polígons de la ciutat Carme García ha aprofitat l’ocasió per anunciar als empresaris que finalment s’ha aprovat el projecte de reparcel·lació de Cova Solera. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa inaugura una jornada per impulsar l’associacionisme als polígons de la ciutat

Carme García ha aprofitat l’ocasió per anunciar als empresaris que finalment s’ha aprovat el projecte de reparcel·lació de Cova Solera.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, va inaugurar la jornada “Impulsa el teu polígon”, organitzada per l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Aquesta acció s’emmarca dins de les activitats de suport als polígons d’activitat econòmica (PAE) de la ciutat per enfortir el seu teixit econòmic.

La trobada, en la qual hi van participar una trentena de persones, majoritàriament procedents d’empreses de la ciutat, va servir per posar de manifest els avantatges de l’associacionisme empresarial. Segons l’alcaldessa, “en un territori com el nostre, que malgrat la crisi continua tenint elements que el fan competitiu, la gestió dels polígons és un element clau que hem d’abordar conjuntament”. En aquest sentit, Carme García va destacar la important col·laboració entre l’Ajuntament i la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, tot avançant que “aquesta col·laboració haurà de ser encara més estreta en els propers anys, tenint en compte el context de crisi actual”. Gracía també va afirmar que “a banda de les grans infraestructures, és vital cuidar el dia a dia dels polígons perquè aquests continuïn sent competitius, fent-ne un manteniment adequat i procurant que hi arribin les tecnologies de la informació”, entre d’altres.

La jornada va incloure una xerrada sobre com créixer i desenvolupar-se com a empresa en el marc dels Polígons d’Activitat Econòmica, que va anar a càrrec del director de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), Francesc Ribera; així com també una taula rodona titulada “Com podem gestionar millor el nostre espai empresarial”. Durant aquesta taula rodona es van conèixer el casos pràctics de l’Entitat Urbanística de Conservació del PAE Can Rosés de Rubí, a càrrec del seu administrador, Dionís Rovira; de l’Associació Empresarial de Bufalvent de Manresa, a través de la seva gerent, Montserrat Ambròs; de l’Associació Empresarial dels Polígons Industrials de Reus (APIR), a càrrec del seu president, Oscar Sans; i de l’Ajuntament de Pineda, amb la participació de la regidora de Desenvolupament Econòmic, Edurne Macazaga.

Aprovada la reparcel·lació de Cova Solera
L’alcaldessa, Carme García, va aprofitar l’avinentesa per informar els empresaris que la Junta de Govern Local va aprovar dilluns el projecte definitiu de reparcel·lació de Cova Solera. L’acord tindrà validesa un cop s’hagi publicat al BOP i al DOGC, el que podria ser a principis del mes de juliol. A partir d’aquesta data es podran començar a donar llicències d’obres i activitats en aquest polígon. Carme García es va mostrat molt satisfeta d’haver pogut “desencallar un tema històric que ha fet patir moltes empreses”. En tot el procés, l’Ajuntament ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de propietaris de Cova Solera.