Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura Porta Rubí, un nou centre de negocis adreçat a les pimes El 59% de les oficines de l’edifici ja estan ocupades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa inaugura Porta Rubí, un nou centre de negocis adreçat a les pimes

El 59% de les oficines de l’edifici ja estan ocupades.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha inaugurat aquest migdia el nou parc empresarial Porta Rubí, ubicat a la carretera de Rubí a Sant Cugat. Un centre que, segons ha manifestat, “dóna cabuda a moltes empreses consolidades que ofereixen diferents serveis”. En aquest sentit, l’alcaldessa ha assenyalat que “són un tipus d’empreses que crec que s’han d’anar consolidant, empreses del segle XXI que ja no necessiten naus sinó un altre tipus d’instal•lacions com aquesta que avui inaugurem”.
García ha aprofitat l’acte per mostrar recolzament a aquestes empreses des de la mateixa administració.

Per la seva banda, el gerent de SC Trade Center, Juanjo Martínez, ha manifestat sentir-se “feliç per haver consolidat una iniciativa comuna, la zona de la B-30, una activitat que no només s’ha dut a terme a Sant Cugat, sinó que ara arriba també a Rubí”. Martínez ha qualificat el nou centre de negocis com “un edifici modern, amb molta llum i amb empreses amb un gran valor afegit i un alt potencial”. Del centre de negocis, Juanjo Martínez també ha destacat “la seva fantàstica i estratègica ubicació per les bones comunicacions que hi ha”.

En aquest sentit, l’alcaldessa, Carme García, ha afegit que Rubí disposa de 600 hectàrees de terreny industrial. També ha destacat la bona situació geogràfica i estratègica de la ciutat, “un territori amb alt poder d’expansió, que es troba a només 22 km de Barcelona i disposa d’una potència important i bones comunicacions, pròxima a elements importants com el sincrotró i les universitats”.

Porta Rubí

L’ edifici, construït recentment al número 63 de la carretera de Sant Cugat a Rubí, consta de tres plantes sobre rasant i dues plantes de soterrani: la planta baixa destinada a ús comercial; les plantes primera i segona a oficines, despatxos professionals i consultoris i els soterranis a aparcament públic i privat i magatzems.

En total hi ha 10.000 m2 de superfície construïda, dels quals 3.200 m2 estan destinats a oficines (que poden anar del 20 m2 fins els 100 m2), 2.400 m2 per a locals i 2.400 m2 per a magatzems. També disposa d’aparcaments amb trasters i pàrquing públic.

Actualment el 59 % de les 64 oficines de l’edifici empresarial Porta Rubí ja estan ocupades i hi ha instal•lades unes 27 empreses de Rubí, Sant Cugat i Barcelona, entre d’altres poblacions. Les instal•lacions reuneixen les més avançades tecnologies, una ubicació estratègica i una oferta amplia de serveis adreçats a tot tipus d’empreses, especialment les orientades a R+D i serveis.

Porta Rubí ofereix àrees i serveis comuns de restauració, manteniment, recepció i seguretat, així com l’accés a sales de reunions i formació i a material audiovisual i de videoconferència, internet i seguretat informàtica.