Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura la mostra dels alumnes del Taller d’Anna Tamayo a l’Antiga Estació Les 17 obres que s’exposen es poden visitar fins al 16 de juny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa inaugura la mostra dels alumnes del Taller d’Anna Tamayo a l’Antiga Estació

Les 17 obres que s’exposen es poden visitar fins al 16 de juny.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i la regidora de Cultura, Maria Mas, han acompanyat a la pintora rubinenca Anna Tamayo en la inauguració de la mostra de les obres realitzades pels alumnes que participen en el taller que aquesta artista té a la ciutat. Organitzada en homenatge al pintor Salvador Dalí, es podran contemplar un total de 17 obres dels alumnes realitzades en oli sobre tela amb tècnica mixta. a l’espai expositiu de l’Antiga Estació, fins al pròxim 16 de juny.

Els artistes que exposaran les seves obres homenatjant al reconegut artista català són Amèlia Rigol, Neus Burrull, Anna Estella, Mercedes Cervera, Ana Casado, Dory Zamora, Carmen López, Fina Viudez, Eulàlia Serra, Carmen Alted, Pilar Berché, Carmen López, Pepita Miranda, Rosa Nicolau, Roser Brotons, Victòria Salvador i Joaquín Martínez.

L’espai expositiu Antiga Estació es troba al carrer Historiador Serra, s/n i el seu horari d’obertura és de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 h i dissabtes de 10 a 13.30 h.