Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura la Fira de Nadal amb una passejada per la plaça de la nova estació Aquest any la fira es complementa amb el Mercat d’Artesania a principis d’any i un concurs d’aparadors entre els comerciants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa inaugura la Fira de Nadal amb una passejada per la plaça de la nova estació

Aquest any la fira es complementa amb el Mercat d’Artesania a principis d’any i un concurs d’aparadors entre els comerciants.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha inaugurat el cap de setmana la Fira de Nadal, acompanyada de la regidora de Comerç, Arés Tubau. Aquesta és una de les principals activitats per dinamitzar el comerç a la ciutat en aquestes dates, que enguany ha tornat a instal·lar-se al seu emplaçament inicial, la plaça de la Nova Estació, a demanda dels mateixos paradistes. Ambdues representants municipals han passejat una estona entre les 24 parades de productes relacionats amb les festes nadalenques, roba, bijuteria o alimentació i han visitat la carpa on diàriament es fan activitats infantils i tallers, de 17.30 a 20.30 , tret dels caps de setmana que també obre als matins de 10.30 a 13.30 h.

A més, la campanya comercial de Nadal s’amplia amb una Fira de Reis, que del 2 al 5 de gener s’instal·larà a la plaça de Catalunya, on els artesans del Mercat d’Artesania oferiran els seus productes a la ciutadania; amb la recuperació del trenet dels comerciants, ja que aquests han considerat que serveix com a element d’atracció turística cap diversos espais de la ciutat; el 1r. concurs d’Aparadors de Nadal de Rubí; o el tradicional Tió Gegant dels comerciants, amb què les associacions de comerciants de la ciutat obsequien els nens i nenes en les mateixes dates que la Fira de Nadal. Totes aquestes accions volen potenciar l’activitat comercial al centre per ajudar-los a tancar de manera més positiva els seus resultats finals d’aquesta any.