Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura l’exposició commemorativa del 50è aniversari del pintor rubinenc Miquel Mas 'Trajectòria. Miquel Mas, 50 anys d’exposicions' mostra l’obra del pintor en diversos espais culturals de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa inaugura l’exposició commemorativa del 50è aniversari del pintor rubinenc Miquel Mas

'Trajectòria. Miquel Mas, 50 anys d’exposicions' mostra l’obra del pintor en diversos espais culturals de la ciutat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha inaugurat la mostra commemorativa del 50 aniversari del pintor rubinenc Miquel Mas. “Trajectòria. Miquel Mas, 50 anys d’exposicions”. Amb l’assistència de més d’un centenar de persones a l’acte d’inauguració, que es va fer a l’Aula Cultural Unnim, també van assistir la regidora de Promoció de la Cultura, Maria Mas, el director del Centre Cultural Unnim i de l’Euncet Unnim, Miquel Solé, i el professor de Comunicació de la UAB, Joan Manuel Tresserras.

Un total de sis espais culturals de la ciutat mostren la trajectòria artística de Miquel Mas en totes les seves vessants: pintura, dibuix, disseny gràfic, escenografia, fotografia i investigació. L’exposició, organitzada per l’Ajuntament de Rubí i l’Obra Social d'Unnim, es podrà visitar fins al 30 d’octubre a la Sala d’exposicions de l’Antiga Estació, a l’Aula Cultural Unnim, a l’Ateneu municipal, al Teatre municipal La Sala i al Tast d’Art, mentre que a la Biblioteca, on es mostren fotografies del seus viatges, conclourà el 7 de gener de 2012.