Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura el nou edifici Europa a Rubí L’edifici es troba al polígon de Ca n’Alzamora. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa inaugura el nou edifici Europa a Rubí

L’edifici es troba al polígon de Ca n’Alzamora.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va inaugurar ahir l’Edifici Europa a la nostra ciutat, ubicat a l’avinguda de l’Electricitat, 1 del polígon Ca n’Alzamora de Rubí. Durant la inauguració, en què l’alcaldessa va estar acompanyada del president de l’edifici, Santiago Malagrida, i les regidores de Promoció Econòmica, Maria Mas, i Serveis a les Persones, Ana M. Martínez, van visitar algunes de les deu empreses que fins ara hi ha instal•lades en aquest nou edifici, com Aefol, Mayortel, RL Real Lasting, Sanditruck i Diezuna.

Aquest nou edifici d’empreses i oficines de la ciutat, fet fa un any, es troba a la confluència de l’avinguda de l’Electricitat amb la carretera de Rubí i té accés directe a la B-30. Està integrat per planta baixa, destinada a locals i zona de càrrega i descàrrega, amb 6 plantes d’alçada amb espais diferents per locals i oficines i una planta soterrani per a aparcament. Les plantes de l’edifici tenen una superfície de 688.57m2.