Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa inaugura el local del nou equip bàsic del sector 4 de Serveis Socials En aquesta nova ubicació s’atendrà a la ciutadania de Can Fatjó, El Pinar. Font de la Via i la resta d’urbanitzacions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa inaugura el local del nou equip bàsic del sector 4 de Serveis Socials

En aquesta nova ubicació s’atendrà a la ciutadania de Can Fatjó, El Pinar. Font de la Via i la resta d’urbanitzacions.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García Lores, i la regidora de Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez, han inaugurat el local on s’ubicarà el nou equip bàsic del Sector 4 de Serveis Socials, a la plaça Pla i Pallejà, 8 (cantonada amb el carrer Cadmo, antics locals de Rubí Bus). En aquest equipament s’atendrà, a partir d’ara, a la població del sector de Can Fatjó, Font de la Via, El Pinar i les urbanitzacions de la zona.

Aquesta inauguració s’engloba dintre de l’adequació de diverses dependències municipals que l’Ajuntament està desenvolupant per portar a terme l’aplicació del desplegament de la Llei de Serveis Socials, amb què la nostra ciutat passarà dels 3 equips d’atenció primària bàsics actuals als cinc previstos cap a finals d’any. “La descentralització prevista per aquesta llei – ha dit la regidora de Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez - promou que els equips d’atenció primària s’ubiquin a les zones de major proximitat dels ciutadans i ciutadanes”, amb l’objectiu d’atendre millor les seves necessitats.

Aquest nou equip social bàsic del Sector 4 està composat per tres treballadors socials i dos educadors socials i permetrà reduir el nombre de ciutadans que s’atenen al sector territorial del centre, alhora que millorar l’atenció als de la zona que atendrà a partir d’ara. Aquest quart equip, però, es traslladarà a les seves dependències definitives, que estan pendents de començar el seu procés d’adequació, al Centre Cívic de Can Fatjó, previsiblement l’any vinent.

A més, al mes de setembre està previst el canvi d’ubicació del Sector 2 de Serveis Socials, actualment ubicat al carrer de Pitagores, a l’OAC de Les Torres, que actualment es troba tancada perquè s’estan portant a terme les obres d’adequació de les instal•lacions. Aquest nou equipament d’atenció social, que millorarà notablement les instal•lacions per atendre als usuaris i usuàries, atendrà a la població de la zona sud, que viu a Les Torres, 25 de setembre, Ca n’Alzamora, i Can Vallhonrat.