Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita els equips de la Unió Petanca Les Torres Rubí pels èxits esportius assolits Carme García anuncia que les obres que han de permetre el trasllat de les pistes començaran al febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita els equips de la Unió Petanca Les Torres Rubí pels èxits esportius assolits

Carme García anuncia que les obres que han de permetre el trasllat de les pistes començaran al febrer.
El moviment de terres i l’inici del mur de contenció de les noves instal·lacions de la Unió Petanca Les Torres Rubí, començaran al febrer. L’alcaldessa, Carme García, ha comunicat la data a la directiva i membres dels equips de l’entitat esportiva local en el transcurs d’una recepció que els ha ofert aquesta tarda com a reconeixement als èxits esportius aconseguits en diferents campionats català, estatal i mundial, per diferents equips.

Carme García ha felicitat els i les esportistes per “la bona feina d’aquesta temporada” i ha garantit que “el trasllat de les pistes no suposarà cap aturada per a l’activitat quotidiana perquè es farà un cop les noves instal·lacions estiguin a punt, l’any 2011”.

El pressupost de les obres que inclou el moviment de terres, la construcció d’un mur de contenció, la pavimentació i construcció de les pistes de petanca, així com la de la nova seu social, és d’uns 750.000 euros. Les noves instal·lacions estarien acabades a principis de l’any 2011.