Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita a RubíTV.cat per la seva imminent posada en funcionament El nou vídeo-portal d’informació local començarà a emetre els seus continguts on line el diumenge, 11 de setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita a RubíTV.cat per la seva imminent posada en funcionament

El nou vídeo-portal d’informació local començarà a emetre els seus continguts on line el diumenge, 11 de setembre.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, va donar la benvinguda al nou vídeo-portal RubíTV.cat ahir al vespre, en el marc de la presentació d’aquest nou mitjà de comunicació local. L’acte, celebrat a l’auditori del Castell, va comptar amb una àmplia representació del món polític, associatiu i cultural de la ciutat.

García va explicar als assistents que “la posada en marxa de RubíTV.cat és una molt bona notícia per la ciutat, ja que la ciutadania gaudirà d’un nou mitjà per conèixer què passa a Rubí”. “A la vegada -segons l’alcaldessa- serà bo per la qualitat democràtica, perquè fomentarà el coneixement, la responsabilitat, el debat i l’intercanvi d’idees”. I, per últim, també permetrà que “tant el consistori com els partits polítics de la ciutat tinguin un nou canal per fer arribar les seves propostes a la ciutadania, cosa que sempre és positiu”.

Carme García va lloar l’aposta per la innovació i les noves tecnologies de RubíTV.cat. I és que, segons l’alcaldessa, “la xarxa és el present i el futur”. Sense anar més lluny, García va posar l’exemple de Ràdio Rubí, que ”ha incrementat la seva audiència gràcies a la seva presència a internet”. També va posar en valor el coratge que ha tingut l’equip del nou vídeo-portal al posar en marxa un projecte d’aquestes característiques tenint en compte el context econòmic actual.

Per últim, l’alcaldessa va desitjar molta sort a RubíTV.cat i va dir que, “amb més o menys objectivitat, confio que RubíTV.cat sabrà captar la informació i traslladar-la amb professionalitat, una cosa molt important actualment, perquè a la xarxa corren moltes informacions falses”.

RubíTV.cat es posarà en marxa oficialment aquest dissabte, 11 de setembre, a les 11:11 h. El nou vídeo-portal, que neix amb l’eslògan “mira i veuràs”, donarà un gran protagonisme a la participació dels ciutadans.