Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita a les persones de major edat de la residència de gent gran i del Casal de Rubí Cinc persones d’entre 89 i 98 anys i una nova dona centenària reben l’homenatge del consistori. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita a les persones de major edat de la residència de gent gran i del Casal de Rubí

Cinc persones d’entre 89 i 98 anys i una nova dona centenària reben l’homenatge del consistori.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i la regidora de Cohesió social i Serveis socials, Ana Ma. Martínez, van participar en l’acte d’homenatge anual a les persones de major edat entre els usuaris i usuàries de la Residència i centre de dia Rubí i del Casal de Gent Gran de Rubí del carrer Lepant.

Amb l’assistència, a més dels familiars dels cinc homenatjats d’aquesta ocasió, que tenen entre 89 i 98 anys, de la resta d’usuaris/es d’aquests equipaments de gent gran, Josefa Rubiano (89 anys), Mateo González (90 anys) i Maria Martínez (91 anys) del casal, i Dolores Palenzuela (97 anys) i Maria Sánchez (98 anys) de la residència, han rebut obsequis tant per part de l’Ajuntament com de la mateixa residència.

Però aquest homenatge també ha servit per celebrar l’arribada als 100 anys d’Isaura Barreiros, a qui fa dos anys l’Ajuntament va retre un homenatge com a persona de més edat de la residència, i que se suma així a la resta de persones centenàries de la ciutat, que són 10 en l’actualitat. Isaura Barreiros viu a la residència des de l’any 2004, quan va venir a Rubí per estar més a prop de les seves dues netes, que van estar presents a l’homenatge. Procedent de Galícia, des d’on va arribar molt jove a Barcelona on es va casar i va viure amb el seu marit i la filla que van tenir, Isaura és una dona molt estimada per tothom ja que sempre ha ajudat a qui ho ha necessitat, a més d’estar activa fins als 80 anys fent companyia a una persona de major edat.