Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa felicita a la centenària rubinenca Gregòria Sánchez pel seu aniversari Amb ella, són ja sis els rubinencs que superen els cents anys, quatre de les quals són dones https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa felicita a la centenària rubinenca Gregòria Sánchez pel seu aniversari

Amb ella, són ja sis els rubinencs que superen els cents anys, quatre de les quals són dones
L’alcaldessa de Rubí ha felicitat a Gregoria Sánchez Martín pels seus cent anys a la Residència i Centre de Dia “Conxita Valls”, on viu des de fa més d’un any, tot i que va arribar a la ciutat als anys 70. En aquest homenatge que li han fet tots el residents, així com la regidora de Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez, i la representant de l’Oficina de Gent Gran Activa del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Laia Bonet, se li han lliurat diversos obsequis. Amb aquesta rubinenca són ja sis els ciutadans i ciutadanes que han arribat als cent anys, entre els quals dos són homes (nascuts al 1909) i la resta dones (nascudes al 1906, 1909 i 1910).

Gregoria, que va néixer a Don Benito (Badajoz), va arribar a Catalunya, després que ho fes un dels seus fills als anys 60, acompanyada del seu marit i els altres tres fills i filles. Però no va ser fins a la dècada dels 70 quan ella i el seu marit es van instal·lar definitivament a Rubí, seguint els passos de tres dels seus fills que havien vingut abans a viure a la nostra ciutat. A la residència on viu, Gregoria passa gran part del dia fent mantes i capelines de ganxet que és la seva principal afició.