Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa expressa la voluntat de continuar impulsant Ràdio Rubí a través d’internet en la presentació de la nova temporada La nova programació inclou noves propostes dedicades a l’esport, Internet, literatura, música i actualitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa expressa la voluntat de continuar impulsant Ràdio Rubí a través d’internet en la presentació de la nova temporada

La nova programació inclou noves propostes dedicades a l’esport, Internet, literatura, música i actualitat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha encoratjat als professionals de Ràdio Rubí a continuar amb la seva tasca de “comunicar a la ciutadania tot el que passa a la ciutat” tant a través de la seva freqüència habitual (99.7 FM) com de la seva pàgina web, que l’emissora va posar en funcionament fa quasi un any, del qual ha dit que és “un mitjà necessari, que ha tingut una gran acollida entre la ciutadania, i que ha situat els mitjans de comunicació municipals en el present per tal de projectar-los cap al futur”.

Durant la presentació de la nova temporada de la programació de Ràdio Rubí, Carme Garcia ha dit que en l’actual context de crisi, Ràdio Rubí no només “s’ha adaptat i reaccionat davant la situació, sinó que ha augmentat la seva oferta amb nous programes”, una programació que, a partir del més vinent, “es podrà escoltar en altres poblacions de tota Catalunya” a través de la programació sindicada de COM Ràdio, on algunes emissores municipals pengen alguns dels seus espais i programes que després altres emissores poden descarregar i incloure a les seves graelles, alguns d’aquests programes seran El fil de la troca, Tempo di fuga, Ara i sempre, L’última sessió o Gabba Gabba Hey.

Per acabar, l’alcaldessa va lliurar una placa de reconeixement als 20 anys de col·laboració de José Verde en els programes esportius de l’emissora.

Sis noves propostes

Durant l’acte de presentació, celebrat a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, es van poder conèixer les noves propostes per a aquesta temporada 2010-2011, que comptarà amb un total de sis nous programes, alguns del quals tornen a la graella com “El descans del troglodita”, dedicat al món de la literatura amb comentaris de llibres, novetats literàries, i que s’emetrà els dissabtes d’11.30 a 12 h i els dilluns de 15.30 a 16 h, o “Serrat, un temps de cançons”, un monogràfic sobre la trajectòria professional i personal d’aquest cantautor català que es podrà escoltar els dijous a les 24 h i els dissabtes de 16 a 17h.

Altres novetats estan relacionades amb l’aposta general de l’emissora per Internet i la seva potencialitat per arribar a més oients a través de les xarxes socials o els blocs entre d’altres propostes. Aquest és el cas del programa esportiu “Pelotas fuera”, que s’emetrà els dilluns de 23 a 24 h, per tal d’apropar tota la informació esportiva de la forma més divertida, amb d’un espai propi a la xarxa social Facebook. Un altre programa nou és el magazine Rubíblocs que, de la mà del periodista rubinenc Jordi Rius, dedicarà un espai setmanal cada dilluns de 15 a 15.30 h a donar a conèixer els blocs que molts del ciutadans i ciutadanes rubinencs mantenen a la xarxa per tal d’informar d’aspectes relacionats amb la nostra ciutat.

Un altre magazine de tarda “Déjame contarte, que s’emetrà cada dijous de 16 a 17 h i els dissabtes de 18 a 19 h intentarà apropar als oients la informació de servei, actualitat i entreteniment, conduït per Ana Riera, amb notícies, agenda, seccions de moda i bellesa i un expert convidat amb qui es tractaran diversos temes relacionats amb aspectes quotidians que poden afectar a la ciutadania.

Tanca les novetats d’aquesta temporada un programa musical nocturn, que s’emetrà els dissabtes de 23 a 24 h, adreçat a un públic juvenil, que realitza un homenatge a la mítica “ruta del bakalao” amb música electrònica i de ball que va des de finals dels anys 80 fins als primers 90. Studio 21 es perfila com un programa de records encara propers, per a amants del dance, el house, el progressive...

A més, durant aquesta temporada, l’emissora municipal vol consolidar alguns dels programes posats en marxa la temporada passada, com “El fil de la troca”, sobre les malalties mentals, alhora que reforçar la seva web.

Més informació sobre la nova programació.