Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa es compromet davant els empresaris de Rubí a mantenir la indústria com a motor de l’economia local Duplico 2000, Electricfor, Eurofragance, Top Cable, Continental Automotive, Roche Hermanos i el Mercat Municipal de Rubí, guardonats a la IV Nit de l’Empresa de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa es compromet davant els empresaris de Rubí a mantenir la indústria com a motor de l’economia local

Duplico 2000, Electricfor, Eurofragance, Top Cable, Continental Automotive, Roche Hermanos i el Mercat Municipal de Rubí, guardonats a la IV Nit de l’Empresa de Rubí.
Les 7 empreses locals guardonades a la IV Nit de l’Empresa de Rubí van agrair divendres a la nit el reconeixement que, tant EGARSAT com l’Ajuntament de Rubí els han fet en aquesta edició. Ho fan fer de forma conjunta amb Anna Spada, responsable de Recursos Humans de Continental Automotive Spain, com a portaveu.

L’empresa Duplico 2000 va rebre el reconeixement de la Mútua Egarsat de foment i promoció de la seguretat i la salut laboral.

Els guardons atorgats per l’Ajuntament van ser els següents:

  • Electricfor, per la seva trajectòria històrica i arrelament de l’empresa a la ciutat.
  • Eurofragance i Top Cable, per promoure Rubí a l’exterior a través de la seva activitat.
  • Continental Automotive Spain es va endur el guardó en el foment de l’ocupació de qualitat.
  • Roche Hermanos va guanyar el reconeixement del foment de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.
  • L’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí va rebre la menció especial coincidint amb el 30è aniversari del Mercat per la seva trajectòria empresarial.

La trobada empresarial prenia nou format en aquesta edició i en poc més d’una hora ja havia finalitzat la cerimònia de lliurament de guardons donant pas als intercanvis personals. Un nou format que va tenir una molt bona acceptació entre els assistents, que superaven les 300 persones.

La IV Nit de l’Empresa de Rubí ha comptat aquest any amb la participació de la Delegada territorial del govern, Carme Sanmiguel, i el president de l’associació d’empresaris de Rubí, Forum Cecot Rubí, Jordi Parera, a banda de l’alcaldessa que va cloure l’acte.

Sanmiguel va fer referència a la situació estratègica que ocupa la ciutat de Rubí, tant des del punt de vista de les comunicacions com dins del triangle d’innovació que suposa el CIT i va agrair “l’esforç que feu (les empreses de Rubí) per seguir donant llocs de treball” en una ciutat, va dir “fabril que treballa per mantenir-se”.

Per la seva banda, Jordi Parera va incidir en la necessitat de fer canvis profunds per garantir la continuïtat del teixit empresarial de Rubí. En aquest sentit va fer esment a la necessitat “d’estimular l’excel•lència en tots els àmbits, sobretot l’educatiu (...) i promoure la cultura de l’esforç per situar la formació professional en el centre de la millora de la productivitat”. Va reivindicar la necessitat de l’estació de l’AVE del Vallès i la connexió de l’AP7 amb l’A2, així com el desenvolupament de l’Arc Mediterrani. I va afegir que “en aquests temes hem de fer pinya amb l’Ajuntament per promoure que aquestes infraestructures tirin endavant”.
Finalment va demanar que Rubí aposti “per la seva indústria per garantir els nivells de prosperitat dels seus ciutadans sense complexes”. “Un Rubí on les empreses no prosperin serà un Rubí sense futur”, va afegir.

L’alcaldessa, Carme García, va posar el punt i final a la cerimònia, recordant els esforços que s’estan fent tant a nivell de ciutat com empresarial i va apuntar que “hem de ser capaços de convertir aquesta crisi en una oportunitat per a les empreses, per als treballadors i per a la ciutat sumant esforços”. García va apuntar algunes de les claus que considera imprescindibles per afrontar el futur local amb optimisme entre els quals va destacar “la construcció conjunta d’un projecte econòmic basat en la producció real, però amb canvis profunds en els sistemes de generació d’energia per fer-la sostenible. Una economia que ha de tenir per objectiu donar resposta a les societats i no només a les necessitats de major beneficis d’un sistema financer que té molt de ruleta russa”.

L’alcaldessa va manifestar satisfacció pel treball que fan les empreses locals recordant que “la nostra ciutat representa l’1’01 % del PIB català amb una extensió de gairebé 500 hectàrees de polígons d’activitat econòmica i amb més de 3000 empreses de les quals, al voltant de 900 són empreses industrials”.
Carme García va demanar als empresaris presents a La Sala implicació en els projectes municipals i en aquest sentit va destacar “l’aposta futura de la ciutat per convertir-se en un referent de les energies renovables i netes”.