Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa destaca el treball de les entitats per la ciutat durant l’habitual recepció de Nadal La trobada s’ha fet al renovat Celler de Rubí amb una important representació social. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa destaca el treball de les entitats per la ciutat durant l’habitual recepció de Nadal

La trobada s’ha fet al renovat Celler de Rubí amb una important representació social.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i la regidora de Cultura, Neus Muñoz, han felicitat les festes nadalenques a les entitats i associacions de la ciutat, amb el tradicional brindis de Nadal que aquest any s’ha traslladat també a un nou espai recentment obert: El Celler de Rubí. Garcia ha agraït a totes les persones representants d’una cinquantena d’entitats que han assistit, la feina feta al llarg de l’any, ja que la seva participació impulsa les activitats culturals donant vida a la ciutat i omplint els carrers i places de Rubí.

L’alcaldessa també ha assenyalat la importància de l’esforç de les entitats rubinenques, i més en un moment com l’actual en què la crisi està fent modificar fins i tot els valors de les persones i la societat necessita més referents. Carme Gracia creu que les entitats i la feina que desenvolupen formen part d’aquesta tasca social.

Durant la trobada amb els representants municipals al nou Celler, els integrants de les diferents entitats i associacions han compartit experiències desenvolupades al llarg d’aquest any que ara s’acaba, en què, gràcies a ells i el seu treball, la ciutadania podrà gaudir d’una trentena d’activitats que han organitzat per a aquestes festes de Nadal, així com d’altres propostes anteriors com la Festa de Sant Roc o la Festa Major, en què també tenen un paper cabdal en l’organització d’actes.