Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí visita l’empresa Moehs que celebra el seu 50è aniversari durant el 2012 El grup, ubicada al polígon Rubí Sud des de 1962, compta amb prop de 250 treballadors/es a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí visita l’empresa Moehs que celebra el seu 50è aniversari durant el 2012

El grup, ubicada al polígon Rubí Sud des de 1962, compta amb prop de 250 treballadors/es a la ciutat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i el regidor de Promoció Econòmica i Treball, Jaume Buscallà, han visitat l’empresa química rubinenca Moehs, acompanyats pel director general del Grup Moehs, Francisco Escribano, i el director de Moehs Catalana, Francesc Visa, els quals han volgut presentar a l’alcaldessa els actes que portaran a terme al llarg d’aquest any per commemorar el seu 50è aniversari. A més, el directius de l’empresa han aprofitat la visita per convidar directament l’alcaldessa a la jornada de portes obertes que significarà l’acte inaugural d’aquest aniversari que es farà el 31 de març a les instal·lacions de Rubí.

Carme García ha agraït la invitació, així com la possibilitat de poder conèixer de prop les instal·lacions d’un dels grups empresarials capdavanters a nivell mundial en la fabricació d’ingredients actius per a la indústria farmacèutica destinats a l’elaboració de genèrics, que, a més, està creixent de forma important ja que des de l’any 2000 s’ha anant expandit creant una nova planta de fabricació a Cantàbria i adquirint una empresa a Polinyà que s’ha convertit en la tercera planta del grup.

Amb una plantilla total de prop de 600 persones dels quals 250 treballen a Rubí, , durant l’any 2011 han facturat 140 milions d’euros en la totalitat de les empreses del grup, facturació de la qual inverteixen cada any un 30% en investigació i desenvolupament. Les instal·lacions de Rubí tenen una superfície de 30.000 m², entre les plantes de producció i acabats, i els edificis d’oficines, laboratoris i magatzem, i la seva presència arriba a més de 65 països de tot el món ja que només entre el 10 i el 15% de la seva fabricació es queda al país.