Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí rep el nou cap de la comissaria de la Policia Nacional de Terrassa Durant la reunió, Carme García ha destacat la bona col·laboració que existeix entre el cos nacional, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí rep el nou cap de la comissaria de la Policia Nacional de Terrassa

Durant la reunió, Carme García ha destacat la bona col·laboració que existeix entre el cos nacional, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i el regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, s’han reunit amb el nou comissari del Cos de Policia Nacional de Terrassa, Santiago Lubian, a qui han convidat a treballar conjuntament amb la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per fer de Rubí una ciutat segura. Durant la trobada, García ha comentat a Lubian que “aquest és un territori que es caracteritza per l’existència d’una gran col·laboració entre els tres cossos”. Tal com ha dit l’alcaldessa, “ens interessa sumar. De fet, aquesta és la clau de l’èxit”.

Per la seva banda, el nou comissari de la Policia Nacional de Terrassa s’ha posat a disposició de la ciutat per a tot allò que necessitin els rubinencs i les rubinenques. Santiago Lubian ha explicat que li consta aquesta bona relació i col·laboració entre els tres cossos de seguretat i ha manifestat que seguirà aquesta mateixa filosofia.

Santiago Lubian, que des del 2010 ha estat comissari de fronteres al Pirineu i que anteriorment havia estat el cap de la Policia Nacional de Montcada, substitueix en el càrrec a Patricio Francisco, que els darrers 8 anys ha estat el cap de la Policia Nacional a la demarcació de Terrassa, Rubí i Sant Cugat. Ara, Francisco és el nou cap de brigada local de la policia judicial de Terrassa i el segon cap de la comissaria.

Entre d’altres, a la reunió també hi han estat presents l’inspector en cap de la Policia Local de Rubí, Miquel Pedrosa, i el cap de l’Àrea Bàsica Policial Rubí dels Mossos d’Esquadra, Jesús Requena, fet que evidencia la bona relació que existeix entre els tres cossos de seguretat.