Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí rep dimecres als participants del Festival Rubifolk Aquest any l’espectacle inaugural s’organitza per primera vegada al nou amfiteatre del Castell. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí rep dimecres als participants del Festival Rubifolk

Aquest any l’espectacle inaugural s’organitza per primera vegada al nou amfiteatre del Castell.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, rebrà aquest dimecres 7 de juliol als grups participants en el Festival internacional Rubifolk, que s’inicia aquesta mateix dia a la ciutat. La recepció a la plaça de l’Ajuntament, en què hi hauran altres regidors i regidores del consistori, es farà al voltant de les 19 h, un cop hagi arribat la cercavila d’inici del festival, que s’haurà iniciat una hora abans a la plaça de la Nova Estació.

Posteriorment, a les 22 hores, l’alcaldessa assistirà a l’espectacle inaugural que es farà per primera vegada a la nova ubicació del parc de Castell, amb una capacitat per a 1.500 persones, que incrementa el nombre de places disponibles fins ara per aquests espectacles.

Aquesta edició del Rubifolk, que se celebrarà des de dimecres 7 de juliol fins al diumenge 11, compta amb la participació de grups procedents de Brasil, Itàlia, País Basc, Panamà, Senegal i Tenerife que faran diverses actuacions al llarg d’aquests dies en diversos espais de la ciutat. Podeu descarregar-vos el programa del festival aquí.