Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí rep al pilot Jordi Torres per felicitar-lo pels seus èxits esportius El jove pilot rubinenc s’ha proclamat Campió d’Espanya de Velocitat en Moto2. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí rep al pilot Jordi Torres per felicitar-lo pels seus èxits esportius

El jove pilot rubinenc s’ha proclamat Campió d’Espanya de Velocitat en Moto2.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha rebut al pilot rubinenc Jordi Torres, a qui ha volgut felicitar pel seu recent títol de Campió d’Espanya de Velocitat (CEV) en la categoria de Moto2, que va assolir fa una setmana al Circuit de Jerez en el transcurs de la darrera prova del Campionat d’Espanya de Velocitat Buckler davant de milers d’espectadors. Durant l’entrevista que han mantingut, en la qual també han estat presents el regidor d’Esports, Josep Castro, i la regidora de Cohesió Social i Serveis a les Persones, Ana Ma. Martínez, Carme Garcia ha lliurat al pilot una placa commemorativa.

El pilot rubinenc de 24 anys, que ha agraït a la seva família i amics el seu recolzament i ha dedicat el seu triomf al seu germà Rubén, mort en un accident a Montmeló al 2006, es va proclamar campió després de quedar vuitè en una cursa acompanyada per la pluja en la qual no va voler arriscar per fer-se amb el títol.