Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí manté una trobada amb la nova junta de la Cambra de Comerç de Terrassa Ambdues institucions manifesten la voluntat de treballar per promoure el creixement i l’evolució de les empreses de la nostra ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí manté una trobada amb la nova junta de la Cambra de Comerç de Terrassa

Ambdues institucions manifesten la voluntat de treballar per promoure el creixement i l’evolució de les empreses de la nostra ciutat.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació, Maria Mas, i la regidora de Comerç, Arés Tubau, s’han reunit amb els nous representants de la Cambra de Comerç de Terrassa, encapçalats pel president Marià Galí, que va ser reelegit en el seu càrrec per un nou mandat de quatre anys el passat mes de juny.

En aquesta trobada, en què també van estar presents els tres vicepresidents de l’entitat, Faust San José, Jordi Amat i Josep Abad, així com la tresorera, Maria Vilardell, i el delegat, David Chaler, la junta va presentar a l’alcaldessa i a les regidores el nou pla d’actuació de la Cambra per al període 2010-2014, que va ser aprovat el passat mes de juliol, i que consta de 3 objectius generals per adaptar els serveis a l’empresa davant l’entorn econòmic actual, desenvolupar els elements de l’entorn per potenciar la competitivitat del territori i de les empreses i donar suport a les empreses, adaptant la institució i potenciant l’optimització dels seus recursos.

Durant la trobada, el president va informar l’alcaldessa que pel que fa a Rubí, la Cambra continuarà amb la col·laboració que fins ara ha mantingut amb Promoció Econòmica, alhora que potenciarà el tema de l’assessorament a les persones emprenedores de la nostra ciutat així com la internacionalització de les empreses a través de la seva activitat exportadora. Ambdues institucions van manifestar la seva voluntat de seguir treballant de forma conjunta participant en accions que promoguin el creixement i l’evolució de les empreses de la nostra ciutat.