Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí i presidenta del CiT es reuneix amb el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat Durant la trobada, Carme García ha traslladat a Pere Torres l’estratègia de la ciutat per convertir-se en un referent a nivell industrial, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa de Rubí i presidenta del CiT es reuneix amb el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat

Durant la trobada, Carme García ha traslladat a Pere Torres l’estratègia de la ciutat per convertir-se en un referent a nivell industrial, entre d’altres.
L’alcaldessa de Rubí i presidenta del Catalonia Innovation Triangle (CiT), Carme García, s’ha reunit amb el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Torres. Durant la trobada, García ha explicat al representant del Govern català el projecte de Rubí per posicionar-se com un referent a nivell industrial. Una estratègia que el consistori rubinenc està desenvolupant a través del projecte Rubí Brilla, que entre d’altres pretén convertir la ciutat en un referent nacional i internacional en l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables en entorns industrials com a factor de millora de la competitivitat i millora ambiental del territori.

Carme García també ha parlat de les línies de treball del CiT, el consorci que Rubí forma juntament amb Sant Cugat i Cerdanyola amb l’objectiu de potenciar aquest territori, que aplega 220.000 habitants, 10.000 empreses, 5.000 investigadors i 60.000 estudiants universitaris. La voluntat dels tres ajuntaments és situar el CiT en el mapa de les inversions per tal d’aconseguir generar ocupació.

Precisament, la reunió també ha servit per conèixer unes pinzellades de l’estratègia catalana de cara als fons europeus 2014-2020. L’objectiu era contrastar les línies de la Generalitat de Catalunya per tal de poder alinear projectes.

Per últim, l’alcaldessa de Rubí també ha reclamat al Govern de la Generalitat la simplificació de normatives i tràmits per afavorir la implantació d’activitat econòmica al territori, especialment d’aquells que són més feixucs, com ara les llicències urbanístiques.