Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí es compromet a traslladar a la consellera d’Ensenyament el manifest que li han lliurat els docents de primària i secundària Al voltant d’uns 150 professors i professores dels centres públics de la ciutat es manifesten contra les retallades en Educació de la Generalitat de Catalunya. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí es compromet a traslladar a la consellera d’Ensenyament el manifest que li han lliurat els docents de primària i secundària

Al voltant d’uns 150 professors i professores dels centres públics de la ciutat es manifesten contra les retallades en Educació de la Generalitat de Catalunya.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, s’ha compromès amb els professors i professores dels centres públics de primària i secundària de la ciutat que han protestat davant del consistori a “traslladar a la consellera d’Ensenyament” el manifest unitari “Pel futur de l’educació pública a Catalunya”, que els docents que han secundat la protesta han llegit a la plaça Pere Aguilera, així com a fer-los “arribar la resposta de la consellera”. L’alcaldessa els ha informat que es reunirà amb la consellera demà divendres.

Uns 150 professionals de l’ensenyament d’escoles i instituts públics de Rubí han mostrat així el seu rebuig a les retallades efectuades i anunciades pel Departament d’Ensenyament, a qui han demanat augmentar la inversió en educació, com recomanen els organismes internacionals, fins al 6% del PIB.

A més d’adherir-se a aquesta declaració, que signen un total d’onze entitats diverses com sindicats d’ensenyament, associacions d’estudiants i associacions de mares i pares d’alumnes, entre altres, els professors i professores han anunciat que avui dijous per la tarda els mestres de l’Escola Teresa Altet es tancaran al centre fins divendres al matí i que la setmana vinent tornaran a manifestar-se per la ciutat defensant l’educació pública.