Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí assumeix la vicepresidència de la comissió de mobilitat i accessibilitat de la FEMP Un dels objectius d’aquesta comissió és promoure una ordenança municipal tipus sobre accessibilitat universal dels espais públics urbanitzats i edificacions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa de Rubí assumeix la vicepresidència de la comissió de mobilitat i accessibilitat de la FEMP

Un dels objectius d’aquesta comissió és promoure una ordenança municipal tipus sobre accessibilitat universal dels espais públics urbanitzats i edificacions.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, és la nova vicepresidenta de la comissió de mobilitat i accessibilitat de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), càrrec que la passada legislatura ostentava el terrassenc Pere Navarro. S’ha constituït la comissió, que té com a objectiu impulsar polítiques municipals basades en el concepte d’Accessibilitat Universal, per tal de facilitar que totes les persones puguin gaudir d’una vida independent i dels serveis, entorns i productes de la seva localitat.

La comissió ha aprovat el seu pla de treball per als propers quatre anys, en què es contempla la signatura d'un conveni de col·laboració amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat que faciliti la creació d'un Registre d'edificacions per examinar les condicions d'accessibilitat als municipis i l'elaboració d'indicadors d'accessibilitat, entre d'altres objectius.

A més, la comissió té previst intensificar les accions informatives per donar a conèixer el Pla d'Accessibilitat Municipal, ja elaborat, i promoure una Ordenança Municipal Tipus sobre Accessibilitat Universal dels espais públics urbanitzats i edificacions.

La comissió, integrada per 25 membres, està presidida per l’actual president de la Diputació de Cadis, José Loaiza.