Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa de Rubí assisteix a la festa d’aniversari del CRAE L’Espurna El centre residencial atén a infants fins a 12 anys que hi viuen de forma temporal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa de Rubí assisteix a la festa d’aniversari del CRAE L’Espurna

El centre residencial atén a infants fins a 12 anys que hi viuen de forma temporal.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, va participar dissabte al matí en la 6èna festa d’aniversari al CRAE L’Espurna de Rubí, acompanyada per la regidora de Cohesió social i Serveis a les persones, Ana Ma. Martínez, i pel regidor de Planificació, Ecologia Urabana i Seguretat, Manuel Velasco. A més de compartir la festa amb els infants que hi viuen, les famílies i l’equip educatiu d’aquest centre residencial, Carme Garcia ha visitat el centre i ha conegut com es desenvolupa la tasca diària d’aquest recurs educatiu on hi ha actualment 13 nens i nenes de 0 a 12 anys. El Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) està instal·lat a Rubí des de l’any 2006.

L’Espurna, ubicat en una antiga torre rehabilitada de la Plana de Can Bertran, es un centre d’estada temporal i limitada per a infants que desenvolupen la resta d’activitats diàries en espais pròxims al centre, on estan escolaritzats i participen en activitats diverses. El centre és un recurs assistencial que pertany a la Generalitat de Catalunya, amb la gestió delegada en la Fundació Resilis, a través de la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAIA) del Departament de Benestar Social i Família.