Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa creu que el nou parc d’innovació d’Esadecreapolis dóna potència al CIT Carme García va assistir a la inauguració del nou espai a càrrec de la Ministra Garmendia. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa creu que el nou parc d’innovació d’Esadecreapolis dóna potència al CIT

Carme García va assistir a la inauguració del nou espai a càrrec de la Ministra Garmendia.
Carme García va ser un dels alcaldes assistents a l’acte inaugural del Parc de Innovació ESADECREAPOLIS que va començar a funcionar el passat mes de març i que actualment compta amb més de 40 empreses residents. L’acte inaugural va anar a càrrec de Ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, acompañada del Conseller d’Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet,

L’alcaldessa valora molt positivament la posada en marxa d’aquest nou Parc aportant un valor afegit al CIT (Catalonia Innovation Triangle), que presideix Rubí des del mes de juliol i que està format pels municipis de Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola. García creu que “ESADECREAPOLIS dóna potència al triangle econòmic que conformen els 3 municipis i ens reivindica com a motor de referència en el territori català”.

ACC1Ó, la agencia de suport a la competitivitat empresarial adscrita al departament d’Innovació de la Generalitat de Catalunya, comptarà amb l’espai interACC1Ó, un punt de trobada entre empresaris per fomentar l’anàlis i la reflexió en matèria d’innovació.

L’acte inaugural va coincidir amb la celebració, a l’Auditori de Sant Cugat, de la VIII Conferència Internacional de la Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de Espanya (APTE) on la Ministra va fer la conferència “Del coneixement a les empreses, el paper dels parcs científics i tecnològics”.