Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa assisteix als actes de celebració del 150 aniversari del cant claverià a la nostra ciutat Més de 300 persones assisteixen al concert commemoratiu dissabte a la nit al Teatre Municipal La Sala. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa assisteix als actes de celebració del 150 aniversari del cant claverià a la nostra ciutat

Més de 300 persones assisteixen al concert commemoratiu dissabte a la nit al Teatre Municipal La Sala.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i diversos regidors i regidores del consistori han assistit aquesta cap de setmana als diversos actes commemoratius del 150 aniversari del Cant Claverià a la nostra ciutat, organitzats per la Societat Coral Unió Rubinenca.

Ahir diumenge, les corals convidades per la Coral Unió Rubinenca per aquesta celebració (Agrupació Coral La Llàntia d’Igualada, la Societat Coral la Lira de Sant Cugat, i la Societat Coral l’Aliança de La Garriga) es van reunir a la plaça Pere Aguilera al matí per interpretar l’himne de Rubí i desplaçar-se, posteriorment, en cercavila fins a la plaça d’Anselm Clavé, on es va descobrir una placa commemorativa d’aquesta efemèride. A les 12 h, les corals van oferir un concert al teatre municipal La Sala.

Dintre dels actes organitzats per aquesta commemoració, dissabte es va celebrar un concert coral a La Sala, al qual van assistir més de 300 persones i divendres es va inaugurar l’exposició “150 anys de Cant Claverià a Rubí”, que es podrà visitar fins al 13 de juny a l’Aula Cultural Caixa de Terrassa (av. Barcelona, 84).