Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa assisteix a la inauguració de les noves instal·lacions de Rema Tip Top Ibérica, S. A. a Rubí L’empresa obre unes naus noves de 1450 metres quadrats al PAE Molí de la Bastida. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’alcaldessa assisteix a la inauguració de les noves instal·lacions de Rema Tip Top Ibérica, S. A. a Rubí

L’empresa obre unes naus noves de 1450 metres quadrats al PAE Molí de la Bastida.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, i el regidor de l’Àrea de Planificació Estratègic i Govern, Jaume Buscallà, han visitat les instal·lacions a Rubí de l’empresa rubinenca Rema Tip Top Ibérica S.A., per assistir a la inauguració de les noves naus ubicades al Polígon d’Activitat Econòmica Molí de La Bastida, a la qual també han assistit el director general de l’empresa, Alberto Conde, el vicepresident europeu, Sr. Klinger, i el regidor d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Cugat, Carles Brugarolas, així com alguns dels clients de la companyia que han volgut acompanyar-los en aquest acte.

L’alcaldessa ha destacat el model de l’empresa, que comparteix instal·lacions amb Rubí i Sant Cugat, on hi ha les oficines, i el seu creixement en una situació com l’actual ja que “iniciatives empresarials com aquesta donen ànims a la resta per continuar treballant i treballar millor i són un reflex que malgrat les dificultats hi ha empresaris valents recolzats per treballadors i professionals que possibiliten el creixement d’iniciatives econòmiques”. Carme Garcia ha assenyalat l’esforç de l’empresa en temes mediambientals per potenciar així el seu creixement sostenible i ha recordat que també el consistori ha fet “una aposta pels temes mediambientals relacionats amb l’eficiència i l’eficàcia energètica per poder posar en valor la ciutat i les seves empreses, en col·laboració amb la iniciativa privada, i impulsar noves oportunitats que generin llocs de treballs per tal que Rubí torni a ser econòmicament activa a nivell industrial i superar la situació de crisi amb el canvi de model productiu que necessitem“.

Per la seva banda, el regidor Carles Brugarolas ha dit que l’empresa, ubicada entre les dues ciutats “és un exemple de treball i força conjunta com el que fan les tres ciutats que integren el Catalonian Innovation Triangle (CIT)” i ha destacat la “importància d’aquestes aliances estratègiques per fer promoció econòmica que ens permeti crear ocupació”.

Segons el director general, “aquestes instal·lacions posen de manifest la nostra empenta per anar creixent per adaptar-nos a les demandes dels nostres clients. Rema Tip Top ofereix un alt valor afegit en servei, cosa què ens permet diferenciar-nos dels nostres competidors'.

Rema Tip Top Ibérica S.A es dedica, des de l’any 1984 a la comercialització derivats cautxú i venda de maquinaria per a tallers de reparació de neumàtics. Ara, més de 15 anys després d’instal·lar-se a Cova Solera, canvien la seva ubicació a uns del polígons més nous de la ciutat per tal de continuar creixent. Amb una setantena de treballadors, unes vendes de 14 milions d’euros durant l‘exercici de 2011, ha anat creixent fins a comptar en l’actualitat amb un magatzem de distribució de producte per a les seves dues 2 divisions (industrial i automoció), un centro de formació, servei de postvenda i un taller de maquinaria a la secció d’Automoció; i un taller de manteniment de bandes i altre de producció para la divisió d’Industrial. L’any passat, l’empresa va reubicar les seves oficines a Sant Cugat.

Rema Tip Top Ibérica és la filial de l’empresa multinacional alemanya centenària Stahlgruber Otto Gruber GmbH. & Co. KG, present als cinc continents i considerada una de les proveïdores més importants i modernes del món de components d’automoció, planificació i equipament de tallers. També és pionera en materials i tècnica d’elastòmers per la protecció contra el desgast i la corrosió en instal·lacions industrials.