Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa assisteix a l’estrena del documental “Dalí i el Crist del Vallès” Al voltant de 350 persones participen en aquesta vetllada solidària de cinema a La Sala. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa assisteix a l’estrena del documental “Dalí i el Crist del Vallès”

Al voltant de 350 persones participen en aquesta vetllada solidària de cinema a La Sala.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha estat una de les 350 persones que aquest cap de setmana ha participat en la vetllada solidària per presentar el documental “Dalí i el Crist del Vallès. Història d’un quadre” del col·lectiu rubinenc de creació audiovisual La Cresta. La sessió, que es va fer al teatre municipal La Sala, va permetre als assistents tornar a veure el documental sobre la rierada i la història de Rubí al llarg del segle XX 'Després de les aigües' que es va estrenar el passat mes de setembre a la ciutat.

Una part dels beneficis de les entrades d’aquesta vetllada solidària es destinaran a a l’entitat Entreveïns Rubí, a qui també es farà donació d’una part dels beneficis de la venda del DVD amb aquest dos documentals i un llibret amb diversos escrits i imatges de la rierada que ja s’ha posat a la venda a les llibreries de la ciutat.

150 propostes al concurs

A més de la vetllada, per donar a conèixer aquesta obra entre els escolars de la ciutat, s’havia organitzat un concurs de dibuix a totes les escoles, en què s’han presentat 150 dibuixos d’alumnes de 2n a 6è de les escoles 25 de Setembre i Joan Maragall. El jurat, integrat per l'escultor Pep Borràs i el pintor Toni H. Carné, l'especialista en Història de l'Art, Blai Carriet, un representat municipal i un del col·lectiu La Cresta, va escollir com a guanyadora l’obra de Cintia Mokuy de l’Escola 25 de Setembre, amb la qual l’artista mexicà Àlex Figueroa ha dissenyat el cartell cinematogràfic del documental sobre el Crist del Vallès. A més, es van atorgar premi a tres finalistes: Cristian Gracia (3r), David Morales (2n) i Ara Blasco (1r), i sis accèssits a Claudia Alcaraz, Lucas Van-doorn, Daniel Martín, Jan Espinosa, Alèxia Caro i Alberto Hidalgo.