Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa agraeix Visiocom i els comerciants locals la cessió d’un vehicle per la Finca Font del Ferro La publicitat ha fet possible a la Finca Font del Ferro comptar amb un vehicle per facilitar la seva tasca amb persones adultes amb discapacitat psíquica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa agraeix Visiocom i els comerciants locals la cessió d’un vehicle per la Finca Font del Ferro

La publicitat ha fet possible a la Finca Font del Ferro comptar amb un vehicle per facilitar la seva tasca amb persones adultes amb discapacitat psíquica.
L’alcaldessa, Carme García, va agrair públicament a l’empresa Visiocom i els 7 comerciants locals (Aba Gas Clima, Asistencial Rubí, Estètica Cardí, Centre de Jardineria La Noguera, Germans Òptics, Neumàtics Martín i Promociones y Edificaciones Universal Jove) que, amb la seva publicitat, han fet possible que la Finca Font del Ferro disposi, de forma gratuïta, d’un vehicle que facilita la seva feina diària.

El director de Visiocom, Marc Fernández, va mostrar la seva satisfacció davant la bona acollida de l’utilitari per part dels usuaris, mentre que l’alcaldessa, Carme García, va incidir en el suport tant de l’empresa com dels comerciants locals per col•laborar activament en la inserció del col•lectiu de discapacitats.

Els treballadors de la Finca Font del Ferro també van fer ús de la paraula per manifestar el seu agraïment.

Més informació