Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa agraeix l’esforç dels treballadors municipals durant el tradicional vermut de Nadal Carme García ha traslladat a la plantilla l’aposta del consistori per mantenir els llocs de treballs i els serveis públics de cara al 2013. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa agraeix l’esforç dels treballadors municipals durant el tradicional vermut de Nadal

Carme García ha traslladat a la plantilla l’aposta del consistori per mantenir els llocs de treballs i els serveis públics de cara al 2013.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha brindat per les festes nadalenques amb part de la plantilla municipal durant el tradicional vermut de Nadal, que s’ha celebrat aquest dilluns a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

Durant la seva intervenció, García ha destacat que durant l’any 2012 s’han mantingut els llocs de treball i els serveis públics malgrat la greu crisi econòmica i les retallades tant del Govern central com de la Generalitat. “Això ha estat el més important per nosaltres. Aquest és el nostre compromís: mantenir els llocs de treball, que també significa el manteniment dels serveis públics”. Segons l’alcaldessa, “això és gràcies a tots vosaltres, que esteu donant la cara per la ciutat en uns moments tan complicats com els actuals”.

Carme García ha recordat que els treballadors municipals ja fa temps que viuen una situació difícil i complicada, en un entorn de restriccions i inestabilitat econòmica i amb congelacions i reduccions salarials. En aquest sentit, ha recordat que l’última reducció de sou, corresponent a la paga extra de Nadal, s’ha hagut de fer “per imperatiu legal”. Però l’alcaldessa també ha insistit en què, tot i així, la plantilla ha estat capaç d’estar a l’alçada de les circumstàncies.

L’alcaldessa ha renovat el seu compromís de mantenir la plantilla municipal de cara als 2013 perquè considera que és la peça més important per mantenir els serveis públics de qualitat. Així es contempla, com ha explicat García, al pressupost per a l’any vinent, que es va aprovar de manera inicial al darrer Ple municipal. Segons Carme García, “el més important és treballar per la cohesió social i la reactivació econòmica perquè la gent que ho està passant més malament tingui recursos”. En aquest sentit, ha fet referència al nou paquet de mesures excepcionals de lluita contra la crisi, que s’està acabant de perfilar. “El 2012 hem aconseguit mantenir els serveis públics i el 2013 segur que ho tornarem a fer”, ha assegurat l’alcaldessa.

Durant l’acte s’han lliurat plaques commemoratives a diversos treballadors que fa 25 anys que formen part de la corporació local.

Aquest any, el vermut de Nadal ha comptat amb menys assistència del que és habitual. I és que part de la plantilla s’ha absentat de l’acte en senyal de protesta per l'estat de les negociacions sobre l'aplicació de l’anomenat Decret Rajoy.