Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcaldessa, a la comissió d’infraestructures del Consell Comarcal La Comissió Permanent d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental treballarà en diferents temes estratègics per la comarca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcaldessa, a la comissió d’infraestructures del Consell Comarcal

La Comissió Permanent d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental treballarà en diferents temes estratègics per la comarca.
La futura Comissió Permanent d’Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Occidental s'ha constuit incialment ¡ treballarà diferents temes estratègics per la comarca. A més, serà l’encarregada d’elaborar un document que reculli les propostes de millora de la mobilitat i les infraestructures del Vallès Occidental.
La constitució d’aquesta Comissió es va acordar el passat 22 d’octubre en el darrer Consell d’Alcaldes i Alcaldesses. A banda de l’alcaldessa de Rubí, Carme García, a la reunió han assistit l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos; l’alcalde de Montcada i Reixac, Cèsar Arrizabalaga; l’alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral; l’alcalde de Sant Llorenç Savall, Ricard Torralba; l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda. Per la seva banda, en representació de l’ajuntament de Terrassa hi ha assistit la regidora Carme Laboria i en representació de l’ajuntament de Sant Cugat, la regidora Marta Subirà, totes dues per delegació dels seus respectius alcaldes.

Més informació