Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde de Clichy s’interessa pels projectes culturals de Rubí Una delegació del consistori francès visita la biblioteca i el Museu Etnogràfic Vallhonrat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’alcalde de Clichy s’interessa pels projectes culturals de Rubí

Una delegació del consistori francès visita la biblioteca i el Museu Etnogràfic Vallhonrat.
Una petita delegació de la localitat francesa de Clichy va visitar divendres Rubí i va mostrar el seu interès per algunes de les iniciatives culturals de la ciutat. La comitiva composada per l’alcalde de la localitat, Gilles Catoire, i el cap del seu gabinet, Julien Perez, van visitar les instal·lacions de la Biblioteca Mestre Martí Tauler i el Museu Etnogràfic Vallhonrat acompanyats pel regidor d’Identitat i Projecció exterior, Martí Pujol. Després el grup va mantenir un dinar amb l’alcaldessa, Carme García.

Els membres del ajuntament francès van aprofitar la seva presència a unes jornades celebrades a Barcelona, per fer la visita a Rubí. A Clichy s’està estudiant un projecte per fer una biblioteca i les noves instal·lacions de la de Rubí han despertat repetidament l’interès dels responsables de la localitat francesa. En aquest sentit, divendres, Catoire va poder fer una visita a l’equipament. D’altra banda, la visita al Museu Etnogràfic Vallhonrant s‘emmarca en una possible col·laboració en matèria d’obres artístiques i creadors plàstics.

Clichy és una ciutat francesa situada a prop de Paris, amb la qual Rubí està agermanada. Als darrers anys s’han desenvolupat diversos intercanvis i col·laboracions entre les dues localitats.