Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament vol impulsar una comunicació estable amb les entitats financeres locals L’alcaldessa es troba amb els responsables de les entitats financeres de Rubí dintre dels contactes del Pla de Reactivació Econòmica i Treball. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament vol impulsar una comunicació estable amb les entitats financeres locals

L’alcaldessa es troba amb els responsables de les entitats financeres de Rubí dintre dels contactes del Pla de Reactivació Econòmica i Treball.
L’Ajuntament vol un canal de comunicació estable amb les entitats financeres per poder trobar solucions a problemàtiques concretes tant de les petites i mitjanes empreses com de les famílies rubinenques més directament afectades per la crisi.

Aquesta és una de les iniciatives que han plantejat l’alcaldessa de Rubí, Carme García, i el regidor de Promoció Econòmica i Treball, Jaume Buscallà, en la trobada mantinguda divendres amb representants de diferents entitat bancàries de la ciutat. Es tracta d’una de les darreres reunions programades per l’executiu local amb diversos interlocutors de la ciutat per acabar de donar forma al Pla de Reactivació Econòmica i Treball que es presentarà en les pròximes setmanes.

Durant la sessió de treball, l’alcaldessa ha explicat als responsables de les oficines de les entitats financeres amb presència a la nostra ciutat quin és l’escenari en el qual l’Ajuntament es troba actualment, després d’aprovar al març de 2011 l’Acord per al Desenvolupament Econòmic i Social (ADES) i la resta d’actuacions econòmiques portades a terme en els últims dos anys. A més, ha detallat que el consistori vol que el nou Pla de Reactivació Econòmica “estableixi mesures concretes a curt termini per veure com podem establir alguns mecanismes per tal d’ajudar tant a les empreses com a les famílies a superar aquesta situació des de propostes comunes que hem d’anar trobant”.

En aquest sentit, els responsables de les entitats financeres locals han mostrat la seva preocupació per la difícil situació de les famílies i les petites i mitjanes empreses i han assegurat als responsables municipals que estan disposats a establir canals permanents tant en l’àmbit de la creació d’empreses, en els qual es podria establir una col·laboració público-privada per determinar la solidesa d’alguns dels projectes que s’assessoren a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) i el finançament que aquests poden necessitar, com en el de les famílies amb problemàtiques concretes a qui les entitats podrien remetre a serveis específics del consistori. A més, en la trobada s’ha posat de manifest la necessitat de establir una espai de contacte entre l’empresariat rubinenc i les entitats financeres locals.