Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament ultima un pla de millora integral de gestió de les subvencions municipals Les entitats rebran formació per poder presentar les subvencions quan el ple aprovi aquest projecte. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament ultima un pla de millora integral de gestió de les subvencions municipals

Les entitats rebran formació per poder presentar les subvencions quan el ple aprovi aquest projecte.
L’Ajuntament de Rubí està treballant en l’elaboració d’un Pla de millora integral de gestió de les subvencions municipals que el consistori atorga anualment a les entitats i associacions de la ciutat per la realització de diverses activitats al llarg de l’any.

El projecte de millora vol establir uns procediments nous de sol·licitud i de justificació de les ajudes que permetin clarificar quines activitats es poden subvencionar i quines no, implantar una aplicació informàtica de gestió per a les entitats, oferir formació interna a les persones encarregades de gestionar aquesta aplicació així com a les entitats per facilita’ls-hi el procediment. A més, aquest pla també vol aconseguir una distribució més equitativa d’aquestes subvencions i en concordança amb la nova realitat econòmica que ara viu la nostra societat.

Actualment, per consolidar aquest pla de millora s’han constituït dues comissions, una política, que està fent el seguiment del pla de millora, i una tècnica, que està analitzant l’actual sistema de subvencions de forma integral per proposar el canvis adients. Posteriorment, s’oferiran els processos formatius de les noves aplicacions informàtiques per als tècnics municipals i sobre les noves bases i les sol·licituds i justificacions per demanar les ajudes, per a les entitats i associacions rubinenques. El consistori espera tenir el nou pla de millora de cara a inicis de l’any vinent, que haurà d’ésser ratificat abans per totes les forces polítiques a través del ple municipal.