Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament tallarà el trànsit al c/ Colom els dijous de 18h a 20h, coincidint amb el repartiment d’aliments a l’Església Evangèlica Frater Nadal havia fet aquesta petició al consistori ja que l’entrada al recinte es col·lapsa cada dijous al vespre, ocasionant un problema de seguretat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament tallarà el trànsit al c/ Colom els dijous de 18h a 20h, coincidint amb el repartiment d’aliments a l’Església Evangèlica

Frater Nadal havia fet aquesta petició al consistori ja que l’entrada al recinte es col·lapsa cada dijous al vespre, ocasionant un problema de seguretat.
L’Ajuntament de Rubí, a petició de Frater Nadal, autoritzarà el tall de trànsit al c/ Colom, en el tram comprès entre els carrers de Llobateras i de Cervantes, cada dijous de 18h a 20h. D’aquesta manera, el consistori dóna resposta al problema de seguretat que es genera els dijous al vespre quan s’aglomera una quantitat elevada de persones que acudeixen a l’Església Evangèlica per recollir aliments. El proper dijous, 31 de gener, ja s’implementarà aquesta mesura.

Totes aquestes famílies vénen derivades dels Serveis Socials de l’Ajuntament. En funció de les seves necessitats, acudeixen al banc d’aliments que gestiona Frater Nadal fins a quatre vegades al mes. L’ONG de l’Església Evangèlica pot arribar a atendre més de 850 unitats familiars al mes, una xifra que és previst que aviat pugui arribar al miler.

Itinerari alternatiu
Malgrat que el repartiment d’aliments es fa mitjançant un sistema informàtic que determina l’hora i l’ordre d’entrada al recinte, l’accés a l’església es col·lapsa cada dijous al vespre. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha accedit a autoritzar el tall de trànsit al c/ Colom els dijous no festius.

Com a itinerari alternatiu, es recomana a aquells vehicles que vulguin dirigir-se cap a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat que es desviïn pels carrers de Sant Joan i d’Espoz i Mina.

El consistori facilitarà a Frater Nadal una tanca amb una senyal i una placa complementària on s’especificarà l’horari del tall de trànsit per tal que l’entitat la pugui col·locar a la cruïlla entre el c/ Colom i el c/ Llobateras.