Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament signa un conveni per millorar la formació entre els treballadors de la ciutat CEM Formació ampliarà les ofertes de cursos per les empreses rubinenques que ho sol·licitin. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament signa un conveni per millorar la formació entre els treballadors de la ciutat

CEM Formació ampliarà les ofertes de cursos per les empreses rubinenques que ho sol·licitin.
La Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí ha signat un conveni de col·laboració amb CEM Formació SL amb l’objectiu de millorar la formació continua entre els treballadors i treballadores de les empreses de la nostra ciutat.

Segons estableix aquest conveni, l’OSE oferirà informació a les empreses que estiguin interessades a realitzar accions formatives per als seus treballadors dels ajuts i subvencions que les diferents administracions i entitats posen al seu abast i de l’oferta de cursos que organitzen pels diferents sectors de forma conjunta amb CEM Formació.

Aquesta oferta de cursos, de caràcter anual, s’organitzarà d’acord amb les necessitats empresarials detectades per l’OSE en base als interessos formatius de les empreses de la ciutat.

Així mateix, l’OSE valorarà periòdicament l’oferta formativa i farà les oportunes propostes de millora dels plans conjunts de formació entre l’OSE i CEM Formació.