Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament signa un conveni amb Microbank per impulsar l’activitat productiva i la creació d’ocupació Hi ha dues línies de finançament: els microcrèdits socials i els microcrèdits financers. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament signa un conveni amb Microbank per impulsar l’activitat productiva i la creació d’ocupació

Hi ha dues línies de finançament: els microcrèdits socials i els microcrèdits financers.
L’Ajuntament de Rubí ha signat un conveni de col·laboració amb Microbank, una entitat de crèdit de “la Caixa”, per concedir microcrèdits i préstecs de petita quantia destinats a microempreses i emprenedors del nostre municipi per tal de fomentar l’activitat productiva i la creació d’ocupació.

El conveni estableix dues línies de finançament. La primera, dirigida a potenciar l’autoocupació i incentivar l’activitat emprenedora, afavorint la igualtat d’oportunitats d’homes i dones, nous residents, persones amb discapacitats i col·lectius vulnerables en situació d’exclusió financera, són els microcrèdits socials; i la segona, els microcrèdits financers que estan adreçats a finançar l’establiment, consolidació o ampliació de microempreses, negocis d’autònoms i projectes d’autoocupació per desenvolupar el teixit productiu de la ciutat.

Pel que fa als microcrèdits socials, el conveni estableix que es podrà concedir a projectes d’autoocupació de microempreses i professionals per comte propi que disposin d’un pla d’empresa un màxim del 95% de la inversió (15.000 euros com a quantitat màxima).

Els microcrèdits financers per l’inici, consolidació i ampliació de microempreses, negocis d’autònoms i professionals per comte propi amb un pla d’empresa atorgaran un màxim del 80% de la inversió (25.000 euros com import màxim). En ambdós casos, cal tenir un informe favorable de viabilitat del projecte i serà l’Ajuntament qui adreçarà a les persones susceptibles de ser beneficiàries, després d’analitzar la viabilitat del pla d’empresa.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e: rubiempresa@rubiempresa.net.