Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament signa el conveni del projecte 'Golf Lacoste' per apropar aquest esport als infants de la ciutat Fins ara un total de 29 nens i nenes participen en aquest projecte esportiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament signa el conveni del projecte 'Golf Lacoste' per apropar aquest esport als infants de la ciutat

Fins ara un total de 29 nens i nenes participen en aquest projecte esportiu.
L’Ajuntament de Rubí ha signat un conveni amb la Fundació René Lacoste i la Federació Catalana de Golf per al desenvolupament del projecte “Accés a l’esport: Golf Lacoste”. En l’acte, que es va fer al Camp de golf Sant Joan, van participar Ana Ma. Martínez, regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Josep Antoni Serra, regidor d’Esports, Sophie Lacoste-Dournel, membre del Comitè executiu de la Fundació René Lacoste, Amadeo Ferrajoli, director general de la Federació Catalana de Golf, i Tomàs Carbonell, assessor esportiu de Lacoste i responsable del desenvolupament del projecte.

Posteriorment a la signatura, els 29 nens i nenes que prenen part d’aquest projecte esportiu van participar, un cop acabada la seva sessió d’entrenament, en un berenar amb els representants de les tres entitats que han signat el projecte.

Promoure la pràctica del golf entre escolars

El projecte “Accés a l’esport: Golf Lacoste” és un programa impulsat per permetre l’accés a la formació i a la pràctica del golf, durant el curs escolar, a 25 infants de la nostra ciutat, tot i que aquest primer any s’ha arribat als 29 participants, d’edats compreses entre els 9 i els 13 anys. Per poder prendre part, aquests nens i nenes han de pertànyer necessàriament a famílies en situació de necessitat, calculada a partir de l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC) fixat per la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

El conveni estableix que la Fundació René Lacoste, responsable del desenvolupament del projecte, assumeix totes les despeses de desplaçaments, instal•lacions, formació esportiva dels jugadors, torneigs, material i uniformes, així com la designació de la persona que coordina el projecte, Tomàs Carbonell.

La Federació Catalana de Golf, per la seva banda, aportarà la llicència federativa a tots els jugadors/es durant el temps de duració del projecte, assumint els costos corresponents al tràmit de la llicència

Per últim, l’Ajuntament de Rubí, a través de l’Àmbit de Serveis Socials, es qui proposarà els nens i nenes que poden participar en el projecte i assignarà un monitor/a responsable de l’acompanyament dels infants en el trajecte des de Rubí fins al Camp de golf Sant Joan i els acompanya durant les sessions esportives.