Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament retirarà una grua a una obra tancada del carrer Maximí Fornés per motius de seguretat L’operació comportarà el tall del carrer a partir de la cruïlla amb el carrer Montserrat aquest diumenge tant pel tràfic rodat com pels vianants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament retirarà una grua a una obra tancada del carrer Maximí Fornés per motius de seguretat

L’operació comportarà el tall del carrer a partir de la cruïlla amb el carrer Montserrat aquest diumenge tant pel tràfic rodat com pels vianants.
L’Ajuntament retirarà una grua de grans dimensions que, des de fa mesos, es troba en desús, com a conseqüència de la suspensió de la construcció en l’edifici on està ubicada. Els veïns de la zona afectada han manifestat la seva preocupació per la inseguretat que aquesta maquinària genera i han demanat la seva retirada. Així, l’Ajuntament procedirà aquest diumenge a la seva retirada, de forma subsidiària, ja que els responsables de l’empresa a la qual pertany la maquinària no han respost als requeriments municipals. El promotor de l’obra ha autoritzat l’Ajuntament a l’accés al recinte de l’obra.

Limitacions al pas

Per tal de garantir la seguretat tant dels veïns/es de la zona com del transit rodat i els vianants, durant la retirada de la grua, que es farà diumenge de 8 a 20 h, estarà tancat l’accés a l’àrea compresa entre els carrers Maximí Fornés cantonada amb els carrers de Sant Ignasi, Montserrat i Sant Francesc, tant pel transport urbà i privat com pels vianants que vulguin circular-hi. Els veïns de la zona de Maxímí Fornés podran entrar i sortir amb normalitat de casa seva, sota la supervisió del personal de l’obra que controlarà l’accés per garantir la seva seguretat.

Pel que fa al trànsit rodat, els vehicles privats que es desplacin per Maxímí Fornés s’hauran de desviar, necessàriament, pel carrer Unió, excepte veïns i per accedir als aparcaments, mentre que els autobusos urbans de les línies L1 i L5 ho hauran de fer pel carrer Cadmo, amb la supressió de les parades Ajuntament, Dr. Guardiet i Maximí Fornés. La línia interurbana afectada (B8) es desviarà per la comarcal 1413, quedaran anul·lades les parades del centre i es realitzarà la corresponent parada a l’Escardivol.

En cas de pluja intensa, les obres de retirada es realitzaran un altre dia encara per determinar.