Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reorganitza el sentit de circulació de diferents carrers per afavorir la mobilitat a la ciutat Les actuacions de millora es localitzen als carrers Getafe, Casp, Belchite, Lepant i Bruc, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament reorganitza el sentit de circulació de diferents carrers per afavorir la mobilitat a la ciutat

Les actuacions de millora es localitzen als carrers Getafe, Casp, Belchite, Lepant i Bruc, entre d’altres.
L’Ajuntament de Rubí, en el marc del programa de manteniment de la senyalització viària de la ciutat, ha encetat tota una sèrie d’actuacions per tal de millorar la mobilitat al municipi. Entre d’altres, es durà a terme la reorganització dels sentits de circulació d’alguns carrers, la redistribució de línies d’estacionament, la incorporació de nova senyalització –tant vertical com horitzontal–, el manteniment de la senyalització existent i la implantació d’elements de pacificació del trànsit i de moderació de la velocitat. Aquests treballs es localitzen a diversos punts de la ciutat.

Als carrers de Getafe i de Casp es reorganitzaran els sentits de circulació i s’incorporaran nous passos de vianants i elements de moderació de la velocitat. El c/ Getafe canviarà el sentit de circulació cap al c/ Mallorca, i al carrer de Casp s’eliminarà el doble sentit, permetent només la circulació de vehicles en sentit c/ Soria.

El projecte també preveu la reorganització dels sentits de circulació i una nova distribució de l’estacionament al lateral de l’avinguda de l’Estatut, així com la creació de nous passos de vianants i la incorporació d’elements de moderació de la velocitat.

El c/ Cavite tindrà el sentit de circulació cap al lateral de l’avinguda de l’Estatut, mentre que al c/ Belchite els vehicles només podran circular en sentit c/ Lepant. El tram del c/ Lepant entre Cavite i Belchite passarà a ser de doble sentit, per tal de facilitar l’entrada i sortida cap al barri des de la carretera C-1413 i l’avinguda de l’Estatut.

Al c/ Bruc, i amb l’objectiu de millorar la regularitat de la línia 5 de l’autobús urbà, es canviarà el sentit de circulació, amb sentit cap a la carretera de Terrassa.

Al c/ Mestre Feliu també es modificarà el sentit de circulació, en aquest cas per facilitar l’accés als carrers Sant Miquel, Sant Isidre i Sant Pere.

Pel que fa als carrers de la Font la Via, Ponent i Passeig de la Riera, entre el c/ Casetes de Can Fatjó i el c/ Font de la Via, es reorganitzaran els estacionaments i els sentits de circulació i s’implementaran mesures de pacificació del trànsit.

Per últim, al c/ Sant Roc també es reorganitzaran les zones d’estacionament de vehicles i s’instal·laran elements de seguretat per tal de protegir les zones de vianants dels vehicles.

Aquests treballs de senyalització és previst que finalitzin durant la segona quinzena de novembre.