Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reformarà l’espai central de l’avinguda de Can Rosés per millorar l’accessibilitat dels camions Les obres estaran realitzades en unes quatre setmanes i no afectaran al trànsit rodat per la zona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament reformarà l’espai central de l’avinguda de Can Rosés per millorar l’accessibilitat dels camions

Les obres estaran realitzades en unes quatre setmanes i no afectaran al trànsit rodat per la zona.
Aquesta setmana, l’Ajuntament de Rubí inicia les obres de reforma de l’espai central de l’avinguda de Can Rosés, al polígon industrial de Can Rosés. El projecte contempla la reforma de la superfície de la terciana, l’espai que separa el vial central de doble sentit de l’avinguda amb el lateral del mateix, a la vessant nord del vial, que es troba en mal estat de conservació. Així, s’enderrocarà aquesta terciana i es construirà una de nova, mantenint l’actual alineació, però incorporant diversos trams interromputs que tindran caràcter d’obertures de pas, per millorar l’accessibilitat a les naus dels vehicles pesants que circulen pel polígon. A més, també es reordenarà la situació dels escocells i es renovarà l’arbrat existent.

Durant l’execució de l’obra, l’avinguda de Can Rosés no quedarà tallada al trànsit rodat, tot i que, de forma puntual, es podria limitar la reserva d’aparcament pel troncal lateral de l’avinguda. Pel que fa a l’accés i la sortida des de les diferents empreses, en funció del desenvolupament de les obres, aquests es podrien veure alterats en determinats moments però sempre de forma breu.

Les obres, que formen part del Pla de xoc als polígons industrials del Paquet de mesures extraordinàries 2013, tenen un pressupost d’execució de 99.997 € (IVA inclòs) i tindran una durada de quatre setmanes, aproximadament. L’adjudicatari de les obres és la empresa Nova Dinàmica.