Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament recupera 40 arbres naturals després del Nadal Els ciutadans encara poden portar la decoració nadalenca a les diferents deixalleries de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament recupera 40 arbres naturals després del Nadal

Els ciutadans encara poden portar la decoració nadalenca a les diferents deixalleries de la ciutat.
Com cada any, l’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa una campanya de recollida del verd de Nadal perquè els rubinencs i rubinenques puguin portar els arbres, molses i branques als punts de recollida habilitats amb l’objectiu de reciclar-los.

En aquesta ocasió, i seguint la tendència dels darrers dos anys, no s’han instal·lat les tanques de recollida, sinó que s’ha convidat els ciutadans a portar els diferents elements decoratius a la deixalleria de Cova Solera i a les deixalleries mòbils.

Aquestes instal·lacions han rebut més arbres de plàstic que no pas de naturals. De fet, el servei de Medi Ambient ha recuperat diversos exemplars naturals que havien estat abandonats de forma incorrecta al costat de diferents contenidors de residus.

L’any passat, el consistori va recuperar un total de 73 arbres, davant els 40 que s’han recollit fins ara. Tot i així, aquestes dades són provisionals, a l’espera que es tanqui completament la campanya de recollida del verd de Nadal d’enguany. I és que, segons la tradició, la decoració nadalenca no s’ha de retirar fins el dia de la Candelera, el 2 de febrer.