Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reclama a la Generalitat que millori l’autobús que connecta Rubí amb l’hospital de Terrassa A principis de març, la Generalitat va dir que respondria en tres setmanes i el consistori encara no ha rebut resposta. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament reclama a la Generalitat que millori l’autobús que connecta Rubí amb l’hospital de Terrassa

A principis de març, la Generalitat va dir que respondria en tres setmanes i el consistori encara no ha rebut resposta.
L’Ajuntament de Rubí ha reclamat a la Direcció general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya la resposta que fa quasi un mes que espera del subdirector de coordinació i gestió del departament de Territori i Sostenibilitat, Benjamin Cubillo sobre la viabilitat per millorar la connexió amb l’Hospital de Terrassa.

Els regidors de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, i de Mobilitat, Belen Meneses van mantenir una trobada amb el passat 7 de març després de no rebre cap resposta a la demanda que l’alcaldessa, Carme García, va fer arribar al conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder al maig de 2011.

Durant la trobada, els representants municipals van presentar la proposta del consistori per ampliar la freqüència de pas dels autobusos i per reduir el trajecte. En l’actualitat l’autobús passa cada hora i el viatge dura prop de 60 minuts. Segons ha explicat la regidora de Mobilitat, Belén Meneses “el subdirector ens va assegurar que la Generalitat estava treballant el tema amb l’empresa que presta el servei i que rebríem una resposta en no més de tres setmanes. Donat que el termini s’ha passat, tornem a insistir perquè ens expliquin quines són les previsions de la Generalitat respecte aquest servei”.

Meneses ha apuntat que “se’ns va explicar durant la trobada que la proposta amb la que treballaven se centraria en reduir el recorregut més que en augmentar el nombre d’autobusos que donen aquest servei als rubinencs”.
La regidora ha recordat que, a hores d’ara, l’Ajuntament de Rubí no ha rebut cap tipus de comunicació del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.