Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament participa en un estudi de lideratge per conèixer la capacitat innovadora de les empreses de la ciutat El projecte està supervisat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’Institut d’Empresa i ESADE. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament participa en un estudi de lideratge per conèixer la capacitat innovadora de les empreses de la ciutat

El projecte està supervisat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’Institut d’Empresa i ESADE.
L’Ajuntament de Rubí està participant en un estudi, impulsat per la consultora Humannova, per conèixer la capacitat innovadora de les empreses i poder crear una eina que permeti mesurar aquesta capacitat mitjançant indicadors que serveixin de guia per a les empreses que l’utilitzin. A més, amb les dades recollides a l’estudi, es crearà un informe de competitivitat empresarial que donarà una imatge global de l’estat de les empreses catalanes en aquest àmbit.

L’estudi mesurarà l’estil de lideratge transformador de les empreses, que pot ser proactiu, potenciador, desenvolupador, motivat cap a la consecució o integrador; la cultura innovadora de l’empresa que pot estar orientada a persones o resultats i adaptada a l’entorn o de forma interna; la flexibilitat organitzativa i els processos de gestió relacionats amb la innovació.

El desenvolupament del projecte està supervisat per un comitè acadèmic, integrat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l’Institut d’Empresa i ESADE.

A més de l’Ajuntament de Rubí, en el projecte participen altres consistoris de la comarca, con Sabadell, Terrassa o Sant Cugat, de l’entorn metropolità, com Barcelona i Sant Feliu, i d’altres com Granollers o Girona. També participen les patronals Foment i Pimec, i les Cambres de Comerç de Barcelona i Madrid.