Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament participa en la primera Fira d’empreses simulades a la nostra ciutat Un total de 8 empreses simulades participen en aquesta activitat que serveix per posar en pràctica la formació que rep l'alumnat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament participa en la primera Fira d’empreses simulades a la nostra ciutat

Un total de 8 empreses simulades participen en aquesta activitat que serveix per posar en pràctica la formació que rep l'alumnat.
El grup d’alumnes que participen al programa de Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED) de l’Institut de Promoció Econòmica i Social (IMPES) de Rubí és un dels centres que ha participat en la primera Fira d’empreses simulades de Rubí, organitzada pel Col·legi Regina Carmeli a la nostra ciutat.

L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha inaugurat la primera edició d’aquesta fira que es fa al pavelló esportiu del Col·legi Regina Carmeli davant dels participants en aquest esdeveniment que venen de centres formatius de Santa Coloma de Gramanet, Molins de Rei, Granollers, Terrassa, Tarragona i Rubí.

Carme Garcia ha assegurat als alumnes presents que actualment “la formació és important per tal de no quedar exclòs del mercat de treball al llarg de tota la vida, ja que fins i tot les persones actives laboralment necessiten accedir a un reciclatge permanent”. L’alcaldessa ha expressat el seu agraïment a les responsables del Col·legi Regina Carmeli “per aquesta iniciativa per la formació completa dels alumnes” que desenvolupen amb aquest programa que els permet posar en pràctica situacions reals de treball.

En aquesta fira han participat vuit empreses simulades en diverses activitats, dirigides pels alumnes que estudien gestió administrativa en diferents centres, que funcionen a tots els efectes com a empreses reals, per tal que els estudiants posin en pràctica els coneixements que han anant adquirint durant el curs i aprenguin treballant. Durant la fira, els participants han pogut realitzar operacions comercials amb altres organitzacions simulades d’altres ciutats i han fet presentacions en públic de la seva empresa per desenvoluparan les seves capacitats comunicatives.

La proposta municipal que ha participat és l’empresa simulada: Rubinetti, que es dedica a la comercialització d’aixetes i complements de bany, i que ja ha participat abans en fires d’aquest tipus a Barcelona, que els permeten establir contacte comercial amb altres empreses i gestionar posteriorment totes les operacions comercials de compres i vendes (comandes, albarans, factures, possibles incidències,...), per posar en pràctica el lema “Aprendre treballant”, que és l’objectiu del dia a dia del curs.