Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament participa en la cloenda col·lectiva de l’Any Joan Amades La iniciativa, promoguda pel Departament de Cultura de la Generalitat, ha estat seguida per diferents ajuntaments de tota Catalunya. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament participa en la cloenda col·lectiva de l’Any Joan Amades

La iniciativa, promoguda pel Departament de Cultura de la Generalitat, ha estat seguida per diferents ajuntaments de tota Catalunya.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, va fer el diumenge passat la lectura del manifest de la cloenda de l’Any Amades, una activitat promoguda com a clausura dels actes commemoratius del 50è aniversari de la mort d’aquest folklorista català, que es va fer de manera conjunta a diversos ajuntaments de tota Catalunya adherits a les celebracions de l’Any Amades. El text llegit per l’alcaldessa proposa “lluitar sense vergonya per la cultura popular catalana, viva i permanentment renovada” com a forma més genuïna de la nostra manera de ser.

Aquest acte, promogut pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) de la Generalitat i l'Associació Cultural Joan Amades, va acabar amb un enlairament de globus amb el logotip que ha estat la imatge de la campanya al llarg de tot el any.

L’Ajuntament de Rubí es va adherir a aquesta campanya l’any passat, segons va aprovar el ple de l’Ajuntament per unanimitat, una campanya en què un total de 578 entitats han formalitzat la seva adhesió al llarg de l’any.