Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza una xerrada per a la gent gran sobre els seus drets com a consumidors La conferència tindrà lloc el 29 d'abril a l’edifici Rubí Desenvolupament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza una xerrada per a la gent gran sobre els seus drets com a consumidors

La conferència tindrà lloc el 29 d'abril a l’edifici Rubí Desenvolupament.
“Drets dels consumidors grans: com defensar-se” és el títol de la conferència que l’Ajuntament de Rubí, la Diputació de Barcelona i el Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí organitzen amb l’objectiu que la gent gran de la nostra ciutat conegui quins són els seus drets com a consumidors i com es poden defensar davant de possibles abusos per par de l’empreses i comerços en les quals consumeixin.

Alguns del aspectes que es tractaran a la conferència seran informació sobre alguns drets i exemples relacionats amb el comerç (compra quotidiana,...) i les prestacions de serveis tant públics com privats (transport,...), drets dels usuaris davant el sistema financer (bans i caixes), drets de la gent gran com a consumidors o la previsió de futur sobre complements econòmics de les pensions i altres sistemes de finançament per a la gent gran.

El ponent d’aquest acte serà el vocal de la junta de l’Associació Promotora de l’Orientació del Consum de la Gent Gran (PROGRAN), Enric Pareta, una entitat que dona assessorament a la gent gran sobre temes de consum i debat els seus problemes.

L’acte, que serà presentat per la regidora de Serveis Socials, Ana M. Martínez, es farà el pròxim dimarts 29 d’abril a les 18 hores a l’auditori de l’edifici Rubí Desenvolupament (rambleta de Joan Miró, s/n).