Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza una nova edició de l’Estiu Jove amb més de 40 activitats Música, cinema, tallers diversos, el concurs de monòlegs i el Festival Mixing Colors són algunes de les propostes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza una nova edició de l’Estiu Jove amb més de 40 activitats

Música, cinema, tallers diversos, el concurs de monòlegs i el Festival Mixing Colors són algunes de les propostes.
Les principals novetats del programa d’activitats Estiu Jove 2009, que “aquest any tindrà el seu tret de sortida durant la Festa Major d’aquest cap de setmana”, segons ha confirmat la regidora de Joventut, Arantxa Gabilondo, durant la presentació del programa, són l’avançament del Festival Mixing Colors al primer cap de setmana de juliol, abans es feia el segon; les sessions de cinema als barris de la ciutat que passen als divendres, i el canvi del format del concurs de monòlegs de Rubí, que abans es feia cada dimecres, però que “per qüestions de logística – ha dit la regidora de Joventut – pels participants que venen de fora de la ciutat, s’ha hagut de concentrar el concurs en tres dies seguits, del 15 al 17 de juliol”. La final serà el dissabte 18 de juliol.

Pel que fa al pressupost, la regidora ha assenyalat que, com ha passat amb el de Festa Major, el de l’Estiu Jove “també s’ha hagut d’ajustar aquest any”, reducció s’ha deixat notar “en el nombre de concert del Festival Mixing Colors que ha passat de tres a dos grups participants”. A més, el programa compta amb una “important participació dels joves que habitualment utilitzen Torre Bassas que han organitzat diverses activitats”, ha dit Gabilondo. El pressupost d’aquest any ha estat de 41.000 euros, mentre que l’any passat va ser de 46.000.

Les activitats que comencen durant el cap de setmana de la Festa Major són els concerts Roçk & Cia Festival i el del grup Espart el pròxim divendres 26 de juny i la V Baixada d’Andròmines i el Barrakuda Festival, el dissabte 27 de juny. En els concerts participaran diversos grups musicals de la ciutat.

A més d’aquestes novetats, es torna a organitzar per segon any consecutiu El Festival d’Alliberament Musical per part de l’Associació de Músics de Rubí. El silenci és música a Rubí (AMR), el dissabte 18 de juliol, tot i que canvia d’emplaçament i es farà al parc de Ca n’Oriol a partir de les 20 h.

Activitats a la Torre Bassas

La resta d’activitats es faran a l’Espai Jove Torre Bassas on hi haurà tallers de tai-txi, street dance, fotografia, cançó, música de tapperware, pilates, expressió corporal, magic, guitarra elèctrica, musicoterapia i curtmetratges. Aquests tallers es faran per les tardes de dilluns a divendres, en diferents horaris i es necessita inscripció prèvia per participar-hi.

Les activitats acabaran el dijous 30 de juliol amb el Concert d’Estiu a l’Espai Jove Torre Bassas que s’iniciarà a les 20 hores.