Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza una jornada de treball sobre franquícies per promoure el comerç urbà a Rubí Fins al 5 de novembre es pot fer la inscripció per correu electrònic o a l’edifici Rubí + D. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza una jornada de treball sobre franquícies per promoure el comerç urbà a Rubí

Fins al 5 de novembre es pot fer la inscripció per correu electrònic o a l’edifici Rubí + D.
Encara queden uns dies per aquelles persones emprenedores i/o comerciants que estiguin interessades per obrir una franquícia a la ciutat com a forma d’autocupació. Fins al dilluns 5 de novembre inclòs, qui vulgui pot inscriure per assistir a la jornada tècnica d’informació i assessorament “Obre la porta a nous comerços, vols muntar una franquícia?” que l’Ajuntament organitza el pròxim dimecres 7 de novembre de 10 a 18 h a l’edifici Rubí + D.

Aquesta jornada, de caràcter gratuït, té com a objectiu promoure el comerç urbà i de proximitat, donar a conèixer quins són els recursos amb què es poden comptar per desenvolupar un projecte d’aquestes característiques, així com plantejar alguns dels casos d’èxit a l’hora de posar en funcionament un projecte d’aquest tipus.

La sessió, que anirà a càrrec de l'equip d'assessors de Comertia, una empresa especialista en l'assessorament i comercialització d'espais comercials, serà inaugurada per la regidora de Comerç, Arés Tubau, i s’obrirà amb la ponència: “La realitat de la franquícia. Alguns casos d'èxit”; a càrrec d'Àngel Amat, soci i director de FDS Consulting, consultoria especialitzada en xarxes de franquícies, fórmules de comerç associat i assessorament en punts de venda de comerç al detall. Durant la resta de la jornada, els assistents participants podran plantejar les seves consultes de forma personalitzada als de tècnics experts de Comertia.

Les inscripcions s’han de formalitzar per correu electrònic a comerc@ajrubi.cat, amb la butlleta adjunta degudament emplenada o de forma presencial al Servei de Comerç ubicat a l’edifici Rubí + D.