Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un taller al Mercat municipal per commemorar el Dia Mundial de l’Alimentació 2010 Adreçada als infants de 6 a 12 anys, l’activitat es farà aquest divendres a la tarda. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament organitza un taller al Mercat municipal per commemorar el Dia Mundial de l’Alimentació 2010

Adreçada als infants de 6 a 12 anys, l’activitat es farà aquest divendres a la tarda.
“L’alimentació al món” és el taller que l’Ajuntament de Rubí i Creu Roja organitzen al Mercat Municipal el pròxim divendres 15 d’octubre a la tarda per tal de celebrar el Dia Mundial de l’Alimentació 2010, que es commemora el pròxim dissabte 16 d’octubre a tot el món.

Els infants que assisteixin al taller han de tenir entre 6 i 12 anys, i durant el mateix, , de 17 a 20 h, podran, a través de l’observació i degustació de varies fruites d’arreu del món, localitzar sobre un mapa els països que tenen un major índex de població afectada per la fam. A més, analitzaran els motius que provoquen aquesta situació, així com els diferents nivells de riquesa dels països i com aquest nivell afecta a l’accés al menjar de les seves poblacions; hi haurà passatemps dels aliments, informació de les pautes alimentàries més adequades i un taller de dibuixos d’aliments originaris de determinats països.

El taller també vol promoure una resposta solidaria envers la lluita contra la fam, la desnutrició i la pobresa i ajudar als nens i nenes a prendre consciència que l’alimentació és un dret universal que tenen les persones, independentment del lloc on visquin.

Dia Mundial de l’Alimentació 2010

Sota el lema “Units contra la fam”, el pròxim 16 de octubre, l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) celebra el 30º Dia Mundial de l’Alimentació, amb diversos actes a tot el món, que volen posar l’èmfasi en la necessitat de la participació dels diversos agents implicats en la lluita contra la fam en el món.