Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un curs de monitors de lleure a Torre Bassas A més, es farà un taller de bullying pels alumnes de l’IES La Serreta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament organitza un curs de monitors de lleure a Torre Bassas

A més, es farà un taller de bullying pels alumnes de l’IES La Serreta
L’Ajuntament de Rubí organitza un nou Curs de Monitor d’Activitats de Lleure Infantili Juvenil, el segon que es farà a l’Espai Jove Torre Bassas, com a conseqüència de la bona acollida que va tenir el primer del mes d’octubre passat.

El curs, al qual es poden inscriure joves d’entre 18 i 30 anys residents a la nostra ciutat, s’iniciarà el pròxim 13 de març i durarà fins al 22 de maig. L’horari de les classes serà els divendres de 15 a 19 h i els dissabtes, de 9.30 a 13.30 i de 15 a 19 h.

Aquest nou curs, subvencionat completament per l’Ajuntament, consta d’una part teòrica de 108 hores i una part pràctica de 150 hores i està orientat a persones que treballen o volen treballar, ja sigui de manera voluntària o professional, en un esplai, casals d’estiu, colònies, menjador escolar, etc., o que cerquen feina en el camp de les professions lligades al sector de serveis a la persona o treball social, entre d’altres.

El Servei de Joventut va organitzar un primer curs de monitors l’any passat que van fer 26 joves de Rubí i pel qual es van interessar més de 200 persones.

Quart taller de bullying

A més, per quart any consecutiu, l’IES Duc de Montblanc organitza un taller de bullying, adreçat als alumnes de 2n d’ESO, que es farà el pròxim 16 de març de 9.30 a 11 i d’11.30 a 13 h. Aquest taller vol familiaritzar als joves amb aquest tipus d’agressió, el tipus d’agressors que existeixen, sensibilitzar-los davant de la víctima i el grup, així com facilitar-los eines per la resolució dels conflictes i per la millora de la seva autoestima.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei de Joventut a l’Espai Jove Torre Bassas, C. Sabadell, 18-20, tel. 93 697 90 04, de dilluns a divendres de 17 a 21 h.